Gratis afhalen in ruim 30 winkels
Gratis thuisbezorgd vanaf 50.- euro
Vandaag besteld binnen 1-3 dagen bezorgd*
Onze winkel - Dierspecialist Wierden

Openingstijden

Ma 13:00 – 18:00
Di 09:00 – 18:00
Wo 09:00 – 18:00
Do 09:00 – 18:00
Vr 09:00 – 18:00
Za 09:00 – 17:00
Zo Gesloten

Welkom bij Dierspecialist Wierden

 

Bij Dierspecialist Wierden vind je alles wat je nodig hebt als huisdiereigenaar. Onze winkel biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten. Denk hierbij aan huisvesting, speelgoed en (natuurlijke) voeding.

 

Dierspecialist Wierden voorziet haar klanten van alle gemakken. Naast het uitgebreide assortiment kan de huisdiereigenaar rekenen op een goed advies over het verzorgen en de gezondheid van huisdieren. Daarnaast spaar je bij iedere aankoop punten, die je kunt inwisselen voor korting. Kom langs en laat je verrassen door alles wat Dierspecialist Wierden te bieden heeft!

Onze specialismen

 

Je kunt bij ons terecht voor de volgende specialismen:

Hond
Kat
Knaagdieren
Konijn
Koudwatervis
Tropische vis
Vogel
Apotheek
Koel & diepvries
Hengelsport
Vijver
Buiten & fourage
Ruitersport
Dierenarts
Weegservice
Trimsalon
Bezorgservice
Gratis parkeren
Specialismen - Dierspecialist Wierden

Nieuws & Events

Altijd advies op maat

Profiteer van de beste acties

Het allerbeste voor jouw dier

Download onze app

Profiteer van de beste acties

Folder - Dierspecialist Wierden

Jouw mening telt

shortwave Twenteshortwave Twente
19:45 27 Nov 23
Mooie zaak en vriendelijke mensen maar hadden helaas niets wat ik nodig was maar de mensen dachten wel met me mee
Jenny AbmaJenny Abma
17:53 24 Oct 23
Roy keijsersRoy keijsers
08:20 13 Oct 23
Vriendelijk, uitgebreid assortiment.Aanrader!
Frits van der HorstFrits van der Horst
07:59 09 Oct 23
Sebastiaan de GraafSebastiaan de Graaf
08:57 19 Aug 23
Prachtige winkel, met kundig en ervaren personeel, topservice met goed en gedegen advies.
BenjaminBenjamin
13:31 19 Apr 23
Mirjam de GrootMirjam de Groot
12:24 17 Mar 23
Maarten HendrikseMaarten Hendrikse
19:53 20 Dec 22
g.m. meijerinkg.m. meijerink
12:19 03 Sep 22
In de winkel word Je goed geholpen maar telefonisch niet dan word je niet als klant beschouwd legt ze gauw de haak neer en helpt andere mensen en moet jij maar wachten wanneer jij geholpen word telefonisch
Mooie winkel . Ze hebben er heel veel voor al je huisdieren. En aardige eigenaren.
Cisca RaamsmanCisca Raamsman
10:52 24 Mar 21
Mooie honden halsband gekocht en kon zonder problemen een andere maat ruilen. Vriendelijk personeel
amber kiewietamber kiewiet
19:24 02 Mar 21
Erg prettige winkel en klant vriendelijk
caminde moelardcaminde moelard
08:41 26 Feb 21
Afgelopen september twee valkparkieten (uit hetzelfde nestje) gekocht bij deze winkel. Bij aanschaf werd ons verteld dat deze valkparkieten jong en gezond waren. Echter hebben wij nooit te horen gekregen van wanneer onze valkparkieten ongeveer waren, terwijl hij dit voor ons zal na vragen. Verder was de service in het begin erg goed!Helaas overleed in januari onze eerste valkparkiet vanwege een leverinfectie. Doordat wij ervan uit gingen dat onze valkparkiet nog jong was, had hij vermoedelijk al vanaf zijn geboorte een probleem met zijn lever. Wij begrijpen natuurlijk dat dit kan gebeuren en hebben de dierenwinkel hier nooit iets over kwalijk genomen. Jammer genoeg werd onze tweede valkparkiet ook ziek in februari en hij had ook problemen met zijn levertje.We zijn toen na de dierenwinkel gegaan om te vertellen wat er aan de hand was. Onze intentie was om de eigenaar te waarschuwen waar hij zijn dieren vandaan haalt.de eigenaar stond ons met een erg arrogante houding te woord. Het leek hem niet niets te interesseren. Hij gaf aan dat het ging om een vogeltje van โ‚ฌ20 euro. Een belachelijke uitspraak, want het gaat immers nog altijd om een levend wezen. Daarbij werd er ons ook vermeld dat hij volgend jaar gewoon weer valkparkieten haalt bij dezelfde kweker. Wij waren stom verbaasd dat de eigenaar zoโ€™n arrogante houding aannam en met andere negatieve uitspraken de schuld ook nog eens bij ons neerlag.Een paar dagen geleden is onze tweede valkparkiet ook ingeslapen, omdat er geen verbetering in zat en het steeds slechter ging. De dierenarts gaf aan dat de valkparkiet waarschijnlijk veel ouder was, dan wij zouden denken en vermoedelijk dan ook zo zwak was door ouderdomsklachten. Hij werd namelijk ineens blind en zijn poten waren heel slecht met ontstekingen. Als hij wel zo jong was als de dierenwinkel suggereert, dan hij is hij erg zwak geboren.Ik heb mijzelf erg schuldig lopen voelen en vaak nagedacht dat ik mij beter had moeten inlezen en informeren over waar je een dier aanschaft. Maar als โ€œleekโ€ verwacht je toch dat een dierenspecialist (zoals deze eigenaar zichzelf noemt) genoeg verstand heeft van dieren en ook gezonde dieren verkoopt en niet liegt. Daarbij nemen wij het hem ook erg kwalijk hoe hij ons te woord stond.Het maakt niet uit hoe duur een dier is of wat voor soort dier het is. Het gaat om een levend wezen met gevoel!Ik raad iedereen aan om geen dieren (of in ieder geval geen vogels) te kopen bij deze winkel. Verder altijd wel goede service gehad met de aanschaf van de benodigdheden.
VecinoNLVecinoNL
12:22 24 Feb 21
Word goed de tijd voor je genomen. En alle info die je nodig hebt krijg je.Prima zaak 👍
Mark LommersMark Lommers
10:12 30 Jan 19
Voor Kolenboertje de BBQ Specialist de ideale DPD partner, altijd bereid om even te helpen en alleraardigst personeel. Vanuit deze locatie gaan onze e-commerce bestellingen de heel Nederland en Belgie over en ik hoef tegenwoordig niet meer te wachten. Zet de bestellingen neer en het personeel regelt alles. Blij met de samenwerking!
js_loader

#dierspecialistwierden

Volg ons op onze socials